Program høsten 2019

Hva skjer hos oss i år?

SKREKK OG GRU :Lørdag 2 November Kl 18.00

En annerledes og (u)hyggelig omvisning på Fredriksten festning...Denne kvelden inntas festningen av mørke skapninger, spøkelser og vampyrer. Pass på hvor du går, du vet aldri hvor de dukker opp.Oppmøte ved Stortårnet - utefortet ved veien / over Fredriksten Camping.
Vandringen starter kl. 18.00.

Begrenset med plasser, så vær tidlig ute!! Billetter selges på Ticketmaster fra 24.09.19
NB! anbefalt aldersgrense er 10 år i følge med voksen

MUSIKALEN ANNIE: 2 og 3 Desember Kl 18.00 Brygga kultursal

Endelig er den tilbake. Den hjertevarme musikalen Annie.

2. og 3. desember 2019 kl 18.00 i Brygga kultursal Halden
Historien om Annie foregår i USA, julen 1933, under depresjonen. Her møter vi Annie, en jente på 11 år, som er foreldreløs og vokser opp på et nedslitt barnehjem. Barnehjemmet blir styrt med streng hånd av miss Hannigan, som er mer glad i alkohol enn barna hun skal ta seg av. Det kjæreste Annie eier er en halv medaljong og et lite brev. I brevet lover foreldrene hennes å komme og hente henne så snart som mulig.
Annie har ventet i 11 år og bestemmer seg for å rømme fra barnehjemmet for å finne foreldrene sine, men hun blir fanget av politiet og havner på barnehjemmet igjen. Heldigvis kommer Grace Farrell, privatsekretær til milliardær Oliver Warbucks, til barnehjemmet en dag. Hun har fått i oppdrag av Warbucks å invitere et foreldreløst barn til å tilbringe julen hos dem. Møtet med Annie blir alt annet enn det Warbucks hadde tenkt, hun sjarmerer ham i senk, men kan Warbucks hjelpe Annie med hennes store drøm om å finne foreldrene sine?
Vi lover store, energifylte numre, masse spenning og hjertevarmende øyeblikk!
Forestillingen varer i ca 2,5 time inkl pause.
Med dyktige aktører fra Veslefrikk barne og ungdomsteater.

Billetter: www.ticketmaster.no

Billettpris: 250 kr inkl billavgift.